Novinka

Květen

V tomto měsíci se zaměříme na zvířátka a mláďátka. Jako první máme téma "U rybníka". Máme v plánu navštívit rybníček v Radči, povídáme si o vývojovém cyklu žáby a o tom, co u rybníka najdeme. Potom nás čeká Den matek, který chceme náležitě oslavit. Budeme si povídat rodině a rodinných vztazích a vyrábět drobné dárky pro maminky. Do tohoto tématu zařadíme i péči o moje tělo. V druhé polovině měsíce si budeme povídat o hospodářských zvířatech a o životě v trávě. Máme domluvený výlet s koňským spřežením a také plánujeme výlet autobusem na nedalekou farmu.

Prosíme rodiče aby četli nástěnky v šatně a aby si třeba vyfotili básničky, které tam vyvěsíme a trénovali je s dětmi i doma. Je to důležité pro procvičování jejich paměti. Také dbáme na správný úchop tužky a i doma trénujeme stříhání :)

AKCE KVĚTEN

9.5. úterý - Náhradní focení (oblečte děti už při příchodu do MŠ, budeme se fotit před svačinou) 9.5. úterý - Vyšetření očí (pro přihlášené děti) 18.5. čtvrtek - Výlet do Trutnova k hasičům (vše upřesníme na nástěnku) 24. nebo 25.5. (Podle počasí) - Výlet s koňským spřežením, vybíráme 60,- (upřesníme na nástěnku)

Všechny důležité informace a ostatní naplánované akce upřesněníme NA NÁSTĚNKU :)

Navigace

Kontaktní informace

MATEŘSKÁ ŠKOLA ÚPICE
PLICKOVA 781, 542 32 ÚPICE

právní subjekt, příspěvková organizace Města Úpice
IČ:750 16 150